Salaliittoteoriat; osa lopunajan eksytystä.

Lopunajan profetiat ja tapahtumat.
kari
Viestit: 459
Liittynyt: 15 Kesä 2014, 10:01

Salaliittoteoriat; osa lopunajan eksytystä.

Viesti Kirjoittaja kari » 22 Marras 2014, 14:35

"Kaikkina aikoina, mutta nyt enemmän kuin koskaan, ovat maailmaa ohjanneet ennen kaikkea salaiset seurueet." - Franklin D. Roosevelt
30-luvun maailmantaloutta ja politiikkaa leimasi lama ja sitä seurannut poliittinen liikehdintä, joka tuotti ympäri maailmaa erilaisia sosialistisia New Deal- ja uskonnollisempia New Order-liikkeitä. Usein ne alkoivat pienestä, jopa maanalaisesta puolueesta tai ideologiasta , joka sai vaikeassa tilanteessa nopeasti vallan lupaamalla uutta jakoa ja järjestystä. Niiden tarkoitus oli saavuttaa "maailman rauha" levittämällä oma, tai liittolaisideologia sodalla koko maailmaan.

Tälläisiä ekspansionistisiä liikkeitä olivat mm:
- Japanin Hakkō ichiu (八紘一宇?, literally "eight crown cords, one roof" i.e. "all the world under one roof")
Pääministeri Konoe: Japan's national policy was "the establishment of world peace in conformity with the very spirit in which our nation was founded"[9] and that the first step was the proclamation of a "new order in East Asia."
- Lähi-Idän islam, jonka missio oli ja on levittää rauhan talo/alue(Dar as-Salam, house/abode of Peace) koko maailmaan(Dar al-Harb (Arabic: دار الحرب "house of war"; also referred to as Dar al-Garb "house of the West) Jihadin kautta.
- Moskovan kansainvälinen sosialismi, eli tutummin kommunismi rauhanliikkeineen.
- Berliinin kansallinen sosialismi, eli natsismi
- Rooman ja monen muun pääkaupungin kansallinen ja sosialidemokraattinen fasismi. Nykyisin Sosialistinen internationaali.

- Washingtonin (sosiali)demokraattien Franklin D. Rooseveltin fasistinen "New Deal" politiikka, joka jatkuu vielä Obamankin kaudella.

Näistä liikkeistä Japanin bushido/Hakkō ichiu-ideologiat sekä Saksan ja Italian sosialismit hävisivät toisen maailmansodan yhteydessä ja kansainvälinen sosialismikin(kommunismi) on jo suurimmat voitonparaatinsa viettänyt. Todellisia salaseuroista alkunsa saaneita voittajia ovat Euroopan ja USA:n sosialidemokrattinen fasismi ja Lähi-Idän islam.

Ideologioina sosialistinen fasismi ja islam(vrt. SI ja IS) ovat aina hallinneet itseään ja muita virheellisillä teorioilla, valheilla ja manipulaatiolla, joihin lopulta tietysti itsekin alkavat uskoa.
Iso osa tästä poliittisesta propagandasta muodostuu myös omien jälkien häivyttämisestä ja toisaalta kuviteltujen vihollisten kehittämisestä. Tähän tarvitaan salaliittoteorioita, juutalaisia, illuminaatteja, mossadia, Rotchildeja, vapaamuurareita ja myyttistä "oikeistoa".

Valitettavaa, mutta toisaalta ymmärrettävää on myös kristittyjen taipumus näihin teorioihin. Ymmärrettävää sikäli, että kristityt ovat aina synkronoineet valtakulttuurin pimeimmätkin opit omaan evankeliumiinsa.